Čokoláda I.G.P. s citronovou kůrou - Gocce di Sicilia
Čokoláda s citronovou kůrou
Co přibližuje Aztéky, kteří žili ve Střední a Jižní Americe, k Sicílii? Určitě čokoládu z Modiky, která je dnes proslulá po celém světě, ale za své dobré vlastnosti vděčí starobylému zpracování kakaové hmoty s cukrem smíchaným při nízkých teplotách, aby se úplně nerozpustila, jako je tomu u čokolády, kterou jsme zvyklí konzumovat každý den. Čokoláda je tak jedinečná, že získala dokonce označení IGP!
Její zvláštní zrnitá konzistence z ní činí jedinečnou čokoládu s antickou chutí, v níž je cítit ostrá chuť kakaa v kombinaci se zrnky cukru.
Výrobek, který skuteční znalci čokolády oceňují pro autentickou a omamnou vůni kakaa, je obohacen o základní recepturu s přidáním nejkvalitnějších produktů: pistácií, citrusové kůry, ovoce a koření.
Ve verzi s citronovou kůrou můžete vnímat svěžest a živost sicilských citrusových plodů s nezaměnitelným živým tónem typickým pro citrusovou kůru a zejména citron.
Doporučení k použití:
Vychutnejte si jako dezert s kopečkem čerstvé smetany nebo vanilkové zmrzliny.
Kakao min. 60 %, hořká kakaová pasta, cukr, citronová kůra 8 %, přírodní aromata. (Může obsahovat stopy ořechů)
Výživové údaje / 100 g
Energetická hodnota 480 kcal - 2010
Tuky 26 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16,4 g
Sacharidy 54,5 g
z toho cukry 49,3 g
Bílkoviny 6 g
Sůl 0,0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.