Čokoláda I.G.P. s hnědým cukrem - Gocce di Sicilia
Čokoláda s hnědým cukrem
Čokoláda s oblasti Modica, která vychází ze starobylé tradice zpracování kakaové hmoty s cukrem smíchaným při nízkých teplotách, se stala světově proslulou a získala i uznání I.G.P.
Její zvláštní zrnitá struktura z ní činí jedinečnou čokoládu s prastarou chutí, v níž je cítit ostrá chuť kakaa v kombinaci se zrnky cukru.
Čokoládu ocení opravdoví znalci. V této speciální edici je navržena v receptuře kombinované s třtinovým cukrem.
Doporučení: Vychutnávat samostatně, v kombinaci s dezertními víny, jako je Moscato a Passito.
Vynikající také při přípravě dezertů, krémů a dortů.
Kakao min. 60 %, kakaová hořkosladká pasta, třtinový cukr. (Může obsahovat stopy sušených ořechů)
Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota 480 kcal - 2012
Tuky 26 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16,4 g
Sacharidy 54,7 g
z toho cukry 49,6 g
Bílkoviny 6 g
Sůl 0,0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.